Kontorsmaterialmalmö.nu

Vi säljer kontorsmaterial till företag i Malmö

Om oss

We have IT all

Vi är ett företag som öppnade upp i Danmark först, men som kom till Sverige och Malmö för cirka 10 år sedan. Vår vision har alltid varit att göra det enkelt för kontorsverksamheter att beställa kontorsmaterial och idag vågar vi påstå att vi erbjuder marknadens mest utvecklade service på området.

Våra huvudområden inom kontorsmaterial är:

  • Toner & bläck
  • Copy & print
  • Kontorsförbrukning
  • Emballage
  • Ergonomi
  • AV-lösningar & videokonferens

Vi har också ett brett utbud av IT-tillbehör.

Vi vill att ni ska kunna beställa alla era kontorsmaterial från en enda källa, och att denna källa alltid ska ha det ni behöver tillgängligt och med snabb leverans.

Pressade priser

För att vara en uppskattad spelare på marknaden måste man se till att erbjuda konkurrenskraftiga priser och spännande erbjudanden. Som kund hos oss får du ta del av våra pressade priser och du har alltid möjlighet att göra särskilt fördelaktiga deals. Detta helt utan bindningskrav. Det går såklart att upprätta ett avtal med oss, och då får du än mer fördelaktiga deals, samtidigt som ett fast avtal i regel underlättar ditt arbete ytterligare.

Service

Att erbjuda god service är också viktigt för oss och när du kontaktar oss så mottages du av kunnig och hjälpsam personal. Vi vill gärna ha personlig kontakt med alla våra kunder, så att vi kan göra ett bättre jobb med att möta varje kunds specifika behov och önskemål.

Beställningar läggs antingen via vår hemsida, via e-mail eller per telefon.

Välkommen!

Kontorsmaterial för alla

Den som har ett kontor i Malmö är välkommen att beställa sitt kontorsmaterial av oss. Vår tjänst är lätt att använda och produkterna vi erbjuder är väldigt många. Väljer du oss som din leverantör av kontorsmaterial i Malmö så kommer du aldrig att behöva sakna någonting.

Förslag på produkter

© 2024 Kontorsmaterialmalmö.nu. Alla rättigheter förbehållna.