Om Descom®

We have IT all

Descom är ett företag som öppnade upp i Danmark först, men som kom till Sverige och Malmö för cirka 10 år sedan. Vår vision har alltid varit att göra det enkelt för kontorsverksamheter att beställa kontorsmaterial och idag vågar vi påstå att vi erbjuder marknadens mest utvecklade service på området.

Våra huvudområden inom kontorsmaterial är:

  • Toner & bläck
  • Copy & print
  • Kontorsförbrukning
  • Emballage
  • Ergonomi
  • AV-lösningar & videokonferens

Descom har också ett brett utbud av IT-tillbehör.

Vi vill att ni ska kunna beställa alla era kontorsmaterial från en enda källa, och att denna källa alltid ska ha det ni behöver tillgängligt och med snabb leverans.

Pressade priser

För att vara en uppskattad spelare på marknaden måste man se till att erbjuda konkurrenskraftiga priser och spännande erbjudanden. Som kund hos oss får du ta del av våra pressade priser och du har alltid möjlighet att göra särskilt fördelaktiga deals. Detta helt utan bindningskrav. Det går såklart att upprätta ett avtal med oss, och då får du än mer fördelaktiga deals, samtidigt som ett fast avtal i regel underlättar ditt arbete ytterligare.

Service

Att erbjuda god service är också viktigt för oss och när du kontaktar oss på Descom som mottas du av kunnig och hjälpsam personal. Vi vill gärna ha personlig kontakt med alla våra kunder, så att vi kan göra ett bättre jobb med att möta varje kunds specifika behov och önskemål.

Beställningar läggs antingen via vår hemsida, via e-mail eller per telefon.

Välkommen!

© 2018 Kontorsmaterialmalmö.nu. Alla rättigheter förbehållna.